4 Nisan 2012

Duvarlarımız İçin Tablo Yapıyoruz


Duvarların boş durmasını sevmeyenlerden misiniz? O zaman size güzel bir önerimiz var. Duvarlara tek bir tablo asmak yerine ruhunuzu yansıtan tablolar yapıp asın!
Eğer el işleriyle uğraşmayı seven birisiyseniz evinizde bulunan artmış kumaş ve düğmelerden bu güzel tabloları yapabilirsiniz. Ya da kumaşçılardan alacağınız farklı desenlerde ki kumaşlarla kendi stilinizi yaratabilirsiniz!
Hadi görselin sağındaki ve solundaki tabloları anladık, ortadaki sevimli hayvalardan oluşan tabloyu nasıl yapacağız diyorsanız kısaca bahsedelim:) önce istediğiniz sayı ve boyutlarda tahtaları bir marongoza kestirin. Daha sonra çizmek istediğiniz deseni bir kopya kağıdı yardımıyla tahtaların üzerine aktarın. İnce uçlu bir tornovidayı ocakta ya da mum ateşinde ısıtarak tahtanın üzerindeki çizgilerden geçin yani yakın! Aman tornavidanın tuttuğunuz ucunun ısıyı kolay geçirmeyen bir maddeden (tercihen plastik) olmasına dikkat edin. Tabi bir de bu işlemi önce bir tahtanın arka yüzünde deneyin ki tablonuz bozulmasın:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder